Gusto
o tym się mówi!
Chrupki kukurydziane Gusto są bardzo obecne w prasie szczególnie w tej rumuńskiej. Co miesiąc pojawi się o nas minimum jeden artykuł albo w gazecie, albo w magazynie, albo w publikacji internetowej. Opowiadamy o jakości naszych produktów, naturalnych składnikach, prostocie produktu i oczywiście o naszym optymizmie.
Dziennikarze i konsumenci są zainteresowani naszą historią sukcesu i naszymi produktami. Razem z nimi obchodzimy rocznice firmy, wprowadzamy na rynek nowe produkty, dzielimy się opiniami na temat trendu na rynku chrupek czy gospodarki ekonomicznej. To wszystko z naszej biznesowej perspektywy.
Zapraszamy serdecznie do naszego chrupkowego świata!
INFORMACJE PRASOWE
Oznaczenia Bio, Eko i Organiczne na produktach Gusto
Produkty BIO, EKO czy ORGANICZNE oznaczają to samo. Istnieją trzy różne nazwy w zależności od kraju, w którym są używane. Nazwa BIO jest używana głównie w przestrzeni francusko-niemieckiej, określenie ORGANICZNE w Anglii, a EKO jest terminem używanym także w Rumunii.
Austriacka kukurydza w chrupkach kukurydzianych Gusto Bio
Chrupki kukurydziane Gusto Bio produkujemy z kukurydzy uprawianej w ekosystemie alpejskim w Austrii. Tereny te słyną z gruntów rolnych i pastwisk o czystej glebie, nienaruszonej zanieczyszczeniami i wolnej od chemii, pestycydów i nawozów.
Pierwsze chrupki kukurydziane Bio w Rumunii
Jesteśmy pierwszą firmą, która wprowadziła ekologiczne chrupki kukurydziane w Rumunii, respektując zasady zrównoważonego rolnictwa.
Gama chrupek kukurydzianych Bio Gusto weszła na lokalny rynek w 2016 roku po ścisłej certyfikacji.
Chrupki Bio pojawiły się jako pierwsze na rynku międzynarodowym w Austrii i Niemczech.
Gusto – ambasador rumuńskiej jakości na świecie
Ponad połowa produkcji Gusto chrupek kukurydzianych idzie na eksport. Nasze produkty reprezentują 100% rumuńskiej jakości poza granicami Rumunii.
Stworzyliśmy markę-ambasadora Rumunii, konkurującą z najlepiej sprzedającymi się międzynarodowymi markami przekąsek.
Jak powstała międzynarodowo opatentowana receptura Gusto?
Aby uzyskać oryginalny smak chrupek kukurydzianych Gusto, zbadaliśmy właściwości biochemiczne mąki kukurydzianej i jej modyfikacje podczas ekstruzji (przetwarzanie surowców w celach spożywczych mające na celu poprawę strawności składników pokarmowych).
Tym samym udało nam się usprawnić klasyczny proces wytłaczania i stworzyć oryginalną recepturę, która nadaje naszym chrupkom kukurydzianym idealną chrupkość i delikatną konsystencję rozpływającą się w ustach, które każdy rozpozna.
Międzynarodowo opatentowana technologia wytłaczania
W fabryce Gusto wykorzystujemy unikalną na całym świecie technologię wytłaczania chrupek kukurydzianych, opracowaną przez założycieli firmy, którzy specjalizują się w branży technologicznej.
Ta opatentowana międzynarodowo technologia oferuje wyjątkowość naszym chrupkom kukurydzianym: tę idealną chrupkość, delikatną konsystencję rozpływającą się w ustach i szczególny smak, który odróżnia je od innych podobnych produktów na rynku.
Gusto
w mediach
ARTYKUŁY PRASOWE
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.