Gusto

o tym się mówi!

Chrupki kukurydziane Gusto są bardzo obecne w prasie szczególnie w tej rumuńskiej. Co miesiąc pojawi się o nas minimum jeden artykuł albo w gazecie, albo w magazynie, albo w publikacji internetowej. Opowiadamy o jakości naszych produktów, naturalnych składnikach, prostocie produktu i oczywiście o naszym optymizmie.

Dziennikarze i konsumenci są zainteresowani naszą historią sukcesu i naszymi produktami. Razem z nimi obchodzimy rocznice firmy, wprowadzamy na rynek nowe produkty, dzielimy się opiniami na temat trendu na rynku chrupek czy gospodarki ekonomicznej. To wszystko z naszej biznesowej perspektywy.

Zapraszamy serdecznie do naszego chrupkowego świata!

INFORMACJE PRASOWE

Historia założycieli marki Gusto

Historia założycieli marki Gusto

Na początku lat 90-tych dwóch przyjaciół z dzieciństwa na drugim roku studiów, mając zaledwie 18 lat, postanowili zarobić na wakacje. Kupili surowce do zrobienia lodów, a biznes szedł tak dobrze, że postanowili kontynuować swoje działania. Dwa lata później wpadli na pomysł zróżnicowania swojego biznesu o chrupki kukurydziane. 25 lat później zbudowali firmę o wartości 21 milionów euro.

Najwyższy poziom chrupania – FILM

Najwyższy poziom chrupania – FILM

Technologia i receptura chrupek kukurydzianych Gusto są unikatowe na globalną skalę. Zostały opracowane przez dwóch założycieli i opatentowane na całym świecie. Wynalazek ten leży u podstaw charakterystycznego i oryginalnego smaku chrupek kukurydzianych Gusto. Dzięki niemu firma uzyskała ogromną przewagę konkurencyjną na rynkach na całym świecie.

Historia chrupek Gusto trwa już prawie 30 lat

Historia chrupek Gusto trwa już prawie 30 lat

Troska i zaangażowanie zespołu Gusto w wysoką jakość naszych produktów sprzyja rozwojowi wyjątkowej marki, uwielbianej przez miliony konsumentów na całym świecie. Mija prawie 30 lat od rozpoczęcia historii Gusto!

Chrupki kukurydziane GUSTO – świeżo po wyjęciu z „pieca”

Chrupki kukurydziane GUSTO – świeżo po wyjęciu z „pieca”

Gusto Pufuleti to autentyczne rumuńskie chrupki kukurydziane, które wprost rozpuszczają się w ustach. Przygotowane są na bazie wyjątkowych receptur, dzięki czemu mają ten specjalny, niepowtarzalny smak i konsystencję, wyróżniającą nas spośród innych. Do produkcji wykorzystywane są naturalne składniki, pochodzące od zaufanych producentów, niezawierające GMO. Chrupki nie kleją się do zębów, nie kruszą się w paczce, przyjemnie pachną i zachowują swoją „chrupkość” na długo.

Produkcja unikalnych chrupek kukurydzianych to SZTUKA!

Produkcja unikalnych chrupek kukurydzianych to SZTUKA!

Produkcja chrupek kukurydzianych wydaje się być prostym i łatwym procesem do wykonania. Po 29 latach intensywnej pracy doszliśmy jednak do wniosku, że wytłaczanie perfekcyjnych pałeczek kukurydzianych o niepowtarzalnej strukturze i smaku, to tak naprawdę SZTUKA sama w sobie!

Gusto

w mediach

ARTYKUŁY PRASOWE

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Twój koszyk0
Brak produktów w koszyku!
KONTYNUUJ ZAKUPY
0