Gusto
o tym się mówi!
Chrupki kukurydziane Gusto są bardzo obecne w prasie szczególnie w tej rumuńskiej. Co miesiąc pojawi się o nas minimum jeden artykuł albo w gazecie, albo w magazynie, albo w publikacji internetowej. Opowiadamy o jakości naszych produktów, naturalnych składnikach, prostocie produktu i oczywiście o naszym optymizmie.
Dziennikarze i konsumenci są zainteresowani naszą historią sukcesu i naszymi produktami. Razem z nimi obchodzimy rocznice firmy, wprowadzamy na rynek nowe produkty, dzielimy się opiniami na temat trendu na rynku chrupek czy gospodarki ekonomicznej. To wszystko z naszej biznesowej perspektywy.
Zapraszamy serdecznie do naszego chrupkowego świata!
INFORMACJE PRASOWE
Historia założycieli marki Gusto
Na początku lat 90-tych dwóch przyjaciół z dzieciństwa na drugim roku studiów, mając zaledwie 18 lat, postanowili zarobić na wakacje. Kupili surowce do zrobienia lodów, a biznes szedł tak dobrze, że postanowili kontynuować swoje działania. Dwa lata później wpadli na pomysł zróżnicowania swojego biznesu o chrupki kukurydziane. 25 lat później zbudowali firmę o wartości 21 milionów euro.
Najwyższy poziom chrupania – FILM
Technologia i receptura chrupek kukurydzianych Gusto są unikatowe na globalną skalę. Zostały opracowane przez dwóch założycieli i opatentowane na całym świecie. Wynalazek ten leży u podstaw charakterystycznego i oryginalnego smaku chrupek kukurydzianych Gusto. Dzięki niemu firma uzyskała ogromną przewagę konkurencyjną na rynkach na całym świecie.
Historia chrupek Gusto trwa już prawie 30 lat
Troska i zaangażowanie zespołu Gusto w wysoką jakość naszych produktów sprzyja rozwojowi wyjątkowej marki, uwielbianej przez miliony konsumentów na całym świecie. Mija prawie 30 lat od rozpoczęcia historii Gusto!
Chrupki kukurydziane GUSTO – świeżo po wyjęciu z „pieca”
Gusto Pufuleti to autentyczne rumuńskie chrupki kukurydziane, które wprost rozpuszczają się w ustach. Przygotowane są na bazie wyjątkowych receptur, dzięki czemu mają ten specjalny, niepowtarzalny smak i konsystencję, wyróżniającą nas spośród innych. Do produkcji wykorzystywane są naturalne składniki, pochodzące od zaufanych producentów, niezawierające GMO. Chrupki nie kleją się do zębów, nie kruszą się w paczce, przyjemnie pachną i zachowują swoją „chrupkość” na długo.
Produkcja unikalnych chrupek kukurydzianych to SZTUKA!
Produkcja chrupek kukurydzianych wydaje się być prostym i łatwym procesem do wykonania. Po 29 latach intensywnej pracy doszliśmy jednak do wniosku, że wytłaczanie perfekcyjnych pałeczek kukurydzianych o niepowtarzalnej strukturze i smaku, to tak naprawdę SZTUKA sama w sobie!
Gusto
w mediach
ARTYKUŁY PRASOWE
Nie znaleziono żadnych wyników
Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.